Met andere ogen is mijn online podium waar ik mijn kijk op de wereld met anderen wil delen. Na een lange loopbaan bij verschillende uitgeverijen en reclamebureau's heb ik de stap gezet om op mijn eigen manier beelden te laten spreken. Ieder beeld heeft namelijk een verhaal te vertellen. Te vaak worden die verhalen verstopt, door de fotograaf, door de beeldredacteur, door de vormgever, om welke reden dan ook. Ik wil beelden vrijuit laten spreken.

In al mijn fotowerk, van portretfotografie tot architectuur en van conceptueel tot concreet, ben ik steeds op zoek naar de verhalen achter de beelden. Op deze website vind je hier enkele voorbeelden van. In mijn blog vind je recent werk in mijn zoektocht als beeldtaalkunstenaar. Hoe breng je emotie aan de oppervlakte van een beeld? Dat is een van de vragen die mij enorm boeit.

Ik ben opgeleid tot fotograaf en vormgever (autonoom, Fotografische Vormgeving aan de FotoVakschool in Apeldoorn & Multimedia Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht). Wil je meer weten over wat ik doe, hoe ik werk en of ik iets voor jou zou kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met me op: jeanette@metandereogen.nl - twitter: @metandereogenMateriaal van deze website mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Jeanette van der Meij.Vormgeving website: Jeanette van der Meij - Technische realisatie: Koen Linders